Home EVENTOS Presentem la línia manga en català de Norma Editorial

Presentem la línia manga en català de Norma Editorial

Presentem la línia manga en català de Norma Editorial
0
0

Dijous que ve 21 de juliol tenim una presentació d’allò més especial a Norma Comics. I és que comptarem amb dues convidades de Norma Editorial amb nosaltres per a parlar-nos de la nova línia de l’editorial. No saps de què et parlem? 

Norma Editorial ha estrenat la seva pròpia línia de manga en català i obrirà res més ni menys que amb Tokyo Revengers, el manga del moment. I a més ho fa d’una forma encara més especial, amb un pack que inclou els dos primers volums de la sèrie! 

Tokyo Revengers (en català!) a Norma Comics 

Per a celebrar l’arribada del manga tindrem a la Judith Martí i a la Cristina Ropero ala nostra llibreria. L’editora de la línia i la responsable de comunicació de la secció manga de Norma Editorial seràn amb nosaltres el pròxim 21 de juliol per a explicar-nos tots els detalls de com han treballat en aquesta nova línia editorial i, a més, de com ha estat el procés de portar Tokyo Revengers al català, una cosa que els fans porten demanant des del seu llançament. 

Tens preguntes per a elles? Et convidem a visitar-nos en Norma Comics 13, el nostre nou local, el pròxim 21 de juliol a les 18:30h. Podràs trobar-nos en el número 13 del Passeig Sant Joan de Barcelona. 

I això no és tot! Entre tots els assistents a l’esdeveniment sortejarem tres packs de Tokyo Revengers en català. Us esperem.

Escribir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Sobre Nosotros - Cómics y Manga

Tour Virtual Norma Comics

Descubre nuestra tienda de cómics, manga y merchandising

Norma Comics, fundada en 1983 en Barcelona, es una de las librerías especializadas en cómics y manga más importantes de Europa, fundada por Norma Editorial. En sus más de 700 m2 se pueden encontrar las novedades y fondos de todos los editores españoles, así como una gran selección de merchandising y productos de regalo no solo relacionados con cómics, sino también con el mundo del cine, la TV y los videojuegos. En el año 2015 se amplió su espacio con la apertura de Glups!, un espacio de restauración y eventos que convierten a Norma Comics en todo un referente para los amantes de la cultura popular.