Home RESEÑAS «Guirem Full»: Llibres contra el càncer

«Guirem Full»: Llibres contra el càncer

«Guirem Full»: Llibres contra el càncer
0
0

🏥 Aquest any l’Hospital Clínic, juntament amb el Gremi de Llibreters de Catalunya, llança una campanya solidària que uneix la passió per la lectura amb la determinació de fer front al càncer. Aquesta campanya es diu GIREM FULL i tant Norma Editorial com Norma Comics hi participem.

💰🧑‍🔬 Es tracta d’una activitat que té com a objectiu recaptar fons per a la recerca en immunoteràpia contra el càncer a través del foment de la lectura.

🥰 És un projecte solidari amb un gran propòsit i tots/totes podem aportar el nostre granet de sorra. Som-hi :)!

Com participar?

📚 Llegint tants llibres com vulguis, d’aquí al 23 d’abril i de cadascun, escriure una ressenya. Val qualsevol mena de llibre, còmic o manga.

On fer la ressenya?

🔖 Demana un punt de llibre al taulell de la botiga i fes la ressenya de la teva última lectura al revers d’aquest i fes l’entrega al caixer/a.

🧐 Com es tradueix la lectura en investigació contra el càncer?

Uns mecenes han fet una donació econòmica al Clínic, amb la condició d’intercanviar aquests diners per hores de lectura (ressenyes). L’objectiu és arribar a 6.000 ressenyes… Que es traduiran en 100.000 euros!

Escribir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Sobre Nosotros - Cómics y Manga

Tour Virtual Norma Comics

Descubre nuestra tienda de cómics, manga y merchandising

Norma Comics, fundada en 1983 en Barcelona, es una de las librerías especializadas en cómics y manga más importantes de Europa, fundada por Norma Editorial. En sus más de 700 m2 se pueden encontrar las novedades y fondos de todos los editores españoles, así como una gran selección de merchandising y productos de regalo no solo relacionados con cómics, sino también con el mundo del cine, la TV y los videojuegos. En el año 2015 se amplió su espacio con la apertura de Glups!, un espacio de restauración y eventos que convierten a Norma Comics en todo un referente para los amantes de la cultura popular.